Kanizsa Virágboltok
Mondd el virággal!

Virágküldés

futárszolgálat

Rendelés

Kedves Hölgyem, Uram!

Rendelést veszünk fel személyesen, telefonon illetve faxon egyaránt, valamint lehetőséget biztosítunk az e-mailen történő rendelésre is.
Amennyiben virágtálat, virágkosarat, virágcsokrot, sírcsokrot, koszorút illetve nagyobb mennyiségű virágot szeretnének vásárolni, úgy célszerű ezeket előre megrendelni, így a megbeszélt időre elkészítjük azt, s várakozás nélkül elvihetik.

Amennyiben a megrendelt terméket kiszállításra kérik, arra csak akkor van lehetőség, ha a termék ellenértékét üzleteink valamelyikében megfizették, illetve, ha a termék / szolgáltatás díja megérkezett a számlánkra, ezzel elkerülve az esetleges visszaéléseket.

A termék / szolgáltatás árának kifizetése többféle módon történhet:

készpénzes fizetés

bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Mastercard...) - üzleteink mindegyikében található a bankkártyás fizetéshez szükséges terminál

átutalás
Az áru ellenértékének beérkezése után szállítjuk ki a megrendelt árut. A szállítás időpontjának megjelölésekor kérjük, vegyék figyelembe az utalási időt.
Cím: Dömötörfy István, 8800 Nagykanizsa, Teleki út 1.
Számlaszám: UNICREDIT 10918001-00000085-21770008

postai csekken történő fizetés
Szintén az áru ellenértékének beérkezése után szállítjuk ki a megrendelt árut. A szállítás időpontjának megjelölésekor kérjük; vegyék figyelembe az utalási időt!
Cím: Dömötörfy István, 8800 Nagykanizsa, Teleki út 1.

A virágküldés szolgáltatásunk térítés ellenében vehető igénybe.

Amennyiben e-mailben küldi el rendelését, úgy munkatársaink az ár megjelölésével válaszolni fognak Önnek a megadott e-mail címre, és az Ön által küldött jóváhagyással készítik el a rendelést és értesítik Önt a fizetési lehetőségekről.

Design & CMS: