Kanizsa Virágboltok
Mondd el virággal!

Virágküldés

futárszolgálat

Menyasszonyi csokrok, autódíszek, kitűzők, teremdekorálás

csokor1 csokor2 csokor3

„Amikor megszólal az orgona zenéje,
Elhangzik mindkettőnk ajkán az igen,
Sorsunk ekkor eggyé forr majd össze,
Szeretni akarlak és megtartani, mindörökre.
Kezem feléd nyújtom, szívem neked adom,
Melyet soha vissza nem kérek,
Szeress egy életen át úgy, mint ahogy én téged."

Az élet talán egyik legfontosabb pillanata, mikor az ember férjhez megy, megnősül. Mindenki szeretné, ha ez lenne élete egyik leggyönyörűbb napja, melyet soha nem felejt el.
Sok-sok apró mozzanat, kellék teszi ezt a napot emlékezetessé, melyhez hozzájárulhat egy aprólékosan, tökéletesen megalkotott menyasszonyi csokor, autódísz, hajdísz vagy akár egy kitűző.

Üzleteinkben vállaljuk mindezek elkészítését a menyasszony és a vőlegény igényeinek megfelelően, melyhez nagy segítséget tudunk nyújtani különféle albumok, képek bemutatásával.
Természetesen hozott képek alapján is megkötjük a csokrot, illetve elkészítjük a díszeket a leendő ifjú pár kívánsága szerint.
Igény szerint az esküvő, valamint az azt követő lakodalom helyszínének dekorálására is lehetőséget biztosítunk.

Minden menyasszonynak van egy elképzelése arról, hogy milyen legyen a ruhája, a menyasszonyi csokor, az esküvői díszítés és az egész ceremónia lebonyolítása. Mi segítünk abban, hogy minden tökéletes legyen!
Mikor vegye fel a kapcsolatot velünk? A menyasszonyi ruha kiválasztása után, körülbelül két- három héttel az esküvő időpontja előtt, így van idő minden apró részlet megbeszélésére.

Design & CMS: