Kanizsa Virágboltok
Mondd el virággal!

Virágküldés

futárszolgálat

Céginfó

Kedves Látogatók, Érdeklődők!

Cégünk immáron több, mint 20 éve működik sikeresen és töretlen lendülettel Nagykanizsán.
Kezdetben egy virágüzlettel, majd az idők folyamán további két bolttal gyarapodva.
1990-ben az akkori Néphadsereg úton (mai Teleki út) a Városgazdálkodástól bérelt, majd később megvásárolt üzletet az elmúlt évek alatt bővítéssel, többszöri átalakítással, felújítással sikerült a mai formájára fejlesztenünk, valamint az üzlet kínálatát egyre jobban a vásárlók igényeinek megfelelően kialakítani.

Virágüzleteink fejlődése

Látván a nagyfokú érdeklődést 2002-ben megnyitottuk második üzletünket a nagykanizsai Tesco áruházban, s 2006-ban a harmadik boltot a - szintén nagykanizsai - Kanizsa Centrumban, melyeket ugyanolyan nagy odafigyeléssel, gondossággal és hozzáértéssel tökéletesítettünk és alakítottunk ki. Kanizsa Centrumos üzletünk 2018. márciusától nem üzemel, a Tesco áruházban üzemeltetett virágboltot pedig 2021.januárjától új üzemeltetőnek adtuk át. 

Teleki úti üzltünk továbbra is a megszokott minőségben és hatalmas árukészlettel áll a vásárlók rendelkezésére, valamint 2021. januárjától már a Nagykanizsai Temető kórház felőli bejáratánál megtalálható virágpavilonban is megtalálnak bennünket, ahol élő- és selyemvirágok, sírcsokrok, koszorúk, mécsesek és gyertyák színes palettájával állunk rendelkezésre.

Szakképzett virágkötők

Vállalkozásunk jelenleg 10 szakképzett eladóval, virágkötővel összekovácsolódott csapatként áll vásárlóink rendelkezésére. Kolléganőink folyamastos tréningeken, virágkötő és dekorációs továbbképzéseken vesznek részt, hogy minél jobban és a vásárlók igényeinek megfelelően tudják kiszolgálni a vásárlókat.

Örömünkre szolgál, hogy megtekintik honlapunkat, s ezáltal betekintést nyernek cégünk, valamint virágüzleteinek sokszínű és sokoldalú világába.

Üdvözlettel:

Dömötörfy István

tulajdonos

Design & CMS: